Бързо възстановяване на ддс

Ал такс кънсълтинг ООД

бързо ддс възстановяване на транспортни фирми

Кое ДДС можем да Ви възстановим бързо?

Благодарение на нашите сигурни и ефективни процеси за възстановяване на ДДС и партньорството ни с една от най-големите финансиращи компании в транспортния бранш в Европа – FastVAT, ние можем да предплатим на нашите клиенти сумите на ДДС, платени в държава от ЕС на седмична, месечна или тримесечна база.

ДДС по ускорена процедура се възстановява от разходи за дизелово гориво, пътни такси и тунели.

В съответствие с нашите правила, може бързо да се възстанови платеното ДДС върху разходите Ви за:

Гориво
Акциз
Пътни такси
  • Гориво
  • Пътни такси

Бързо възстановяване на ддс в Европейски съюз

От услугата „Бързо възстановяване на ДДС“, могат да се възползват транспортни компании за превоз на стоки, които правят разходи за гориво и пътни такси в следните държави: Австрия, Белгия, Хърватска, Чехия, Дания, Естония, Финландия, Франция, Германия, Унгария, Ирландия, Италия, Латвия, Литва, Люксембург, Нидерландия, Полша, Португалия, Словакия, Словения, Испания и Швеция.

ATCteam

Улеснена процедура
с внимание към клиента

Само след няколко стъпки ще получите вашите пари!

  1. Изберете AllTaxConsulting като ваш агент по възстановяване на ДДС и акциз, като подпишете документите, които ще ви изпратим.
  2. Изпратете ни всичките си подлежащи на възстановяване фактури за гориво, пътни такси и всякакви други разходи с чуждестранен ДДС за възстановяване.
  3. AllTaxConsulting анализира вашите фактури и ще обяви сумите, които можете да възстановите във всяка страна.  Ще отбележим разходите, чиито ДДС подлежи на бързо възстановяване (горива и пътни такси), а ДДС от останалите разходи ще възстановим на стандартен принцип след получаване на сумите от съответните данъчни служби.
  4. ДДС, което отговаря на условията за бързо възстановяване, ще получите в банкова сметка от 3 до 7 дни след получаване на вашите електронни фактури.
  5. Когато данъчните власти изискват допълнителни документи, AllTaxConsulting проверява и отговаря на писма от данъчните служби, за да гарантира успеха на вашите искания за възстановяване.
1. Избери ATCteam
2. Изпрати всички документи
3. Получи анализ
4. Получи парите си
5. Използвай спестеното време за бизнеса си
ATCteam

Каква е нашата кауза?

Всичко това няма да Ви коства много време и пари, защото ние в ATCteam сме се отдали на тази кауза, чрез която Вашите ангажименти стават наши, а Вие разполагате с повече време което да отделите на развитието на бизнеса си.

 

Размерът на ДДС в Европейския съюз, който не е бил възстановен за предходната година е милиарди евро и ние държим нито един цент на наш клиент да не попада в тази статистика.

Translate »