Бързо възстановяване на ддс

Ал такс кънсълтинг ООД

бързо ддс възстановяване на транспортни фирми

Кое ДДС можем да Ви възстановим бързо?

Благодарение на нашите сигурни и ефективни процеси за възстановяване на ДДС и партньорството ни с една от най-големите финансиращи компании в транспортния бранш в Европа – FastVAT, ние можем да предплатим на нашите клиенти сумите на ДДС, платени в държава от ЕС на седмична, месечна или тримесечна база.

ДДС по ускорена процедура се възстановява от разходи за дизелово гориво, пътни такси и тунели.

В съответствие с нашите правила, може бързо да се възстанови платеното ДДС върху разходите Ви за:

Гориво
Акциз
Пътни такси

Бързо възстановяване на ддс в Европейски съюз

От услугата „Бързо възстановяване на ДДС“, могат да се възползват транспортни компании за превоз на стоки, които правят разходи за гориво и пътни такси в следните държави: Австрия, Белгия, Хърватска, Чехия, Дания, Естония, Финландия, Франция, Германия, Унгария, Ирландия, Италия, Латвия, Литва, Люксембург, Нидерландия, Полша, Португалия, Словакия, Словения, Испания и Швеция.

ATCteam

Улеснена процедура
с внимание към клиента

Само след няколко стъпки ще получите вашите пари!

  1. Изберете AllTaxConsulting като ваш агент по възстановяване на ДДС и акциз, като подпишете документите, които ще ви изпратим.
  2. Изпратете ни всичките си подлежащи на възстановяване фактури за гориво, пътни такси и всякакви други разходи с чуждестранен ДДС за възстановяване.
  3. AllTaxConsulting анализира вашите фактури и ще обяви сумите, които можете да възстановите във всяка страна.  Ще отбележим разходите, чиито ДДС подлежи на бързо възстановяване (горива и пътни такси), а ДДС от останалите разходи ще възстановим на стандартен принцип след получаване на сумите от съответните данъчни служби.
  4. ДДС, което отговаря на условията за бързо възстановяване, ще получите в банкова сметка от 3 до 7 дни след получаване на вашите електронни фактури.
  5. Когато възстановяването се забавя или данъчните власти изискват допълнителни документи? AllTaxConsulting проверява и отговаря на писма от данъчните служби, за да гарантира успеха на вашите искания за възстановяване.
ATCteam

Каква е нашата кауза?

Всичко това няма да Ви коства много време и пари, защото ние в ATCteam сме се отдали на тази кауза, чрез която Вашите ангажименти стават наши, а Вие разполагате с повече време което да отделите на развитието на бизнеса си.

 

Размерът на ДДС в Европейския съюз, който не е бил възстановен за предходната година е милиарди евро и ние държим нито един цент на наш клиент да не попада в тази статистика.