Възстановяване на ддс
на транспортни фирми от Северна Македония

ДДС възстановяване на транспортни фирми от
Северна Македония

Кои фирми могат да възстановят ДДС от РСМ ?

ДДС може да бъде възстановено от Република Северна Македония за транспортни фирми с основна данъчна регистрация в следните държави: България, Словения, Хърватска, Босна и Херцеговина, Косово, Сърбия, Албания, Черна Гора и Турция.

В съответствие с правилата в РСМ, може да се възстанови платеното ДДС върху разходите Ви за:

Ремонт, резервни части, смазочни материали
Гориво
Паркинг
Професионални услуги

Възстановяване на ддс в Република Северна Македония

С помощта на Ал такс кънсълтинг ООД, Вие вече можете да възстановите ДДС от редица разходи направени в РСМ. Ние поемаме всички ангажименти, свързани с регистрацията на фирмата Ви в данъчната система на РСМ, подготовка на искането за възстановяване, неговото подаване и отговори на запитвания от данъчните служби.

ATCteam

Какво трябва да направите?

Свържете се с нас!

Ние ще ви изпратим подготвени всички необходими документи. Ваш ангажимент ще бъде единствено да ги заверите с подпис и печат и да ни ги изпратите в оригинал заедно с оригиналните фактури за направените разходи.

ATCteam

Каква е нашата кауза?

Всичко това няма да Ви коства много време и пари, защото ние в ATCteam сме се отдали на тази кауза, чрез която Вашите ангажименти стават наши, а Вие разполагате с повече време което да отделите на развитието на бизнеса си.

 

Размерът на ДДС в Европейския съюз, който не е бил възстановен за предходната година е милиарди евро и ние държим нито един цент на наш клиент да не попада в тази статистика.

Translate »