23
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22

ATC team & IDS

горивни карти за тежкотоварни превозни средства

Екипът на ATCteam има удоволствието да Ви представи един от нашите международни партньори – International Diesel Services, или по-известен като IDS, дъщерното дружество на един от най-големите петролни конгломерати в света – Кувейт Петролеум. Благодарение на нашето партньорство, ние можем да ви предоставим една от най-добрите услуги за горивни карти на Българския пазар.

 

Горивната карта, която предлагаме е със статут „Предплатена“, което означава, че се захранва само, когато ще се ползва и не е нужно клиентът да държи блокирани суми в нея. Обикновено, захранването на картата се случва до няколко часа в работно време, като при извънредни ситуации АTCteam може да  реагира и в извън работно време. Липсата на финансов риск е само един от много позитиви на нашите горивни карти!

Ето и някои от тях:

Глобален Достъп

Благодарение на нашия партньор „Кувейт Петролеум“, Вие получавате достъп до най-новите и технологично напреднали горивни карти в света, съчетани с предпочитаните от вас условия и цени.

Технологична Сигурност

Горивните карти на ATCteam & IDS предлагат водеща технология за сигурност, гарантираща безопасни транзакции благодарение на своя криптиран безконтактен чип, и 24-часов онлайн контрол за всички Ваши карти.

Безопасно Зареждане

Над 700 сигурни места за зареждане на гориво със 24-часово видео наблюдение и надзор. Ние Ви предоставяме най-безопасните карти на пазара!

Стратегически Разположение

Мрежата от над 700 бензиностанции, разположени в близост до големите пътни възли, осигурява конкурентни цени и висококачествено гориво без да трябва да се отклонявате от високоскоростните пътища.

Лесен Контрол

Всеки клиент получава уникален iAccount, който позволява контрол на карти по всяко време.

Комуникация на български език

А най-хубавата част е че ще получавате мигновена обратна връзка на български език, в случай на проблем или въпрос, благодарение на експертите от ATC team.

АTC team & UTA

горивни карти за всички превозни средства

Също така, ATCteam е стратегически партньор с друга водеща компания за горивни карти в ЕС – UTA Edenred. Нашият приоритет винаги е бил насочен към клиентската удовлетвореност и този ход е част от  усилията ни да предоставим още по-качествени услуги за всяка една Ваша нужда.

 

Чрез този стратегически съюз, нашите клиенти сега могат да се възползват от привлекателни условия при използването на горивните карти, предоставени от UTA Edenred. Мрежата на UTA  включва над 56 000 обекта в целия Европейски съюз и най-важното е, че може да бъде използвана от всички видове превозни средства.

 

От леки автомобили до тежкотоварни автомобили и автобуси, всяко едно превозно средство на Вашия бизнес може да се възползва от тази услуга. А благодарение на клиентския портал на UTA, Вие получавате бърз и лесен достъп до всяка една от картите на Вашия бизнес. Контролирайте, управлявайте и анализирайте разходите си по всяко време!

 

За разлика от предплатените карти на IDS, горивните карти на UTA работят на принципа „отложено плащане“. То се обезпечава с депозит, банкова гаранция или застраховка. Това предоставя удобство и гъвкавост, които са подходящи както за транспортни фирми, така и за съпътстващите ги бизнеси, обслужващи лекотоварни или леки автомобили.

ЕДИН ДОСТАВЧИК

ЕДИН ОТЧЕТ
ПЪЛНА ПРОЗРАЧНОСТ
БЕЗ СКРИТИ ТАКСИ