23
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22

Нашата История

Кои са All Tax Consulting?

В All Tax Consulting, историята ни започва през 2017 г., когато компанията беше създадена с ясната цел да предоставя качествени консултантски услуги на българския пазар. Забелязвайки липсата на българска компания, готова да предоставя само най-доброто на своите клиенти, ние поехме отговорността по създаването ѝ. И ето ни, години наред ATC team развива и оптимизира дейността си, стигайки до днешния си статус на екип от професионалисти, които се грижат за клиентите си, така както никой друг не го прави!

„Не компанията прави мисията, а МИСИЯТА прави компанията“

Ние вярваме, че истинският успех идва не само от предоставянето на качествени услуги, а и от изпълнението на по-висша цел. Нашата мисия е винаги да бъдем в полза на клиентите си. Заложен в нашето ДНК, този принцип означава не само да бъдем Ваши коректни партньори, но и да поемаме ангажимент към Вашето благосъстояние. Това дефинира ATCteam и ни превръща в предпочитана консултантска фирма сред българските транспортни компании. Всеки успех, който постигаме е резултат от упорита работа, лоялност, коректно отношение и стабилни партньорства. С гордост можем да заявим, че сме изградили дългосрочни отношения с различни международни пътни и данъчни агенции, както и сме натрупали база от стотици доволни клиенти, именно благодарение на нашите вътрешни ценност – Грижа, Подкрепа, и Успех. Всеки един член от екипа на All Tax Consulting е посветен в това да защитава интересите на клиентите и да се грижи за тях с чувство за лична отговорност.

Бъдеще с главно „Б

Ние в All Tax Consulting вярваме, че човек е толкова голям, колкото са големи мечтите му. Именно за това сме и привърженици на големите цели! Още когато започвахме нашата дейност през далечната 2017 година си поставихме за цел да се превърнем в най-голямата българска компания обслужваща транспортния бизнес у нас. И ето ни сега! За по – малко от 10 години, ATC team обслужва над 600 активни транспортни бизнеса на територията на България, с прогнози за още по-голям растеж до 2030 година. Разбира се, този успех се дължи освен на дългогодишния труд и отдаденост на нашия екип, така и на стратегически ключовите ни партньорства с компании като Кувейт Петролеум, Е-Way, Aegean, IDS, МSTS, и редица други частни и държавни институции. ATC team е горд с постигнатото до момента, но е и още по-горд с това, което предстой! Съдбата обича смелите, а ние обичаме предизвикателствата!

Ключови Партньори

Всеки член на екипа допринася с личните си качества, контакти и опит за успешния бизнес на клиента, приемайки го като част от отбора. Търговският отдел на ATCteam е на Ваше разположение за предварителни срещи, на които можете да получите отговор на въпросите си и гъвкаво предложение за съвместен успех.и