All Roads Solution
решение за разплащане на пътни такси в ЕС

Пътни такси в ЕС
ALL ROADS SOLUTION

Продуктът ALL ROADS SOLUTION достига на българският пазар благодарение на отличното партньорство между българската компания All Tax Consulting и регистрирания EETC международeн тол агент Multi Service Technology Solutions. Резултатът от това партньорство е услуга със западноевропейско качество на източноевропейска цена.

 

Мисията на ALL ROADS SOLUTION е да направи плащанията за пътни такси по-лесни, бързи и по-интелигентни. Чрез електронни технологии за плащане и експертни лични асистенти на български език, управлението на сложния транспортен пазар никога не е било по-лесно.

 

ALL ROADS SOLUTION Ви предоставя възможност да ползвате всички отстъпки генерирани от оборот или на брой преминавания в различните европейски Тол оператори. В съвкупност с услугата по възстановяване на ДДС от ЕС ще получите и преференциални условия.

 

Експертите на ALL ROADS SOLUTION работят заедно с Вас за Вашия успех. Те ще Ви консултират за оптималния вариант на видовете устройства, които са ви необходими за да покриете нуждите на релациите си, като винаги ще предложат и възможните резервни варианти които да можете да ползвате при инцидентни/единични преминавания през държави извън планираните релации.

ATCteam

ЕДИН ДОСТАВЧИК


ЕДИН ОТЧЕТ


ПЪЛНА ПРОЗРАЧНОСТ


БЕЗ СКРИТИ ТАКСИ

ATCteam

Защо ALL ROADS SOLUTION?

ALL ROADS SOLUTION позволяват на тежкотоварните автомобили да пътуват без усилия из цяла Европа. Подкрепени от водеща в бранша технология, опции за плащане и консолидирано фактуриране на пътни такси и горива, мениджърите на автопарка ще намалят времето, прекарано в управление на пътните такси и зареждания на горива.

 

Постоянно променящата се цена на горивата добавя допълнителна сложност към и без това сложната индустрия. ALL ROADS SOLUTION помага за рационализиране на плащанията на горива и предоставя експертни съвети на нашите клиенти. Нашето обслужване на клиенти с „бели ръкавици“ помага на мениджърите на флота да изберат решения, предназначени за техния флот.

 

One Stop Shop услуга – независимо колко от услугите на нашите партньори ползвате, обслужващият център на ALL ROADS SOLUTION остава единствената точка за комуникация с Вас.

 

И накрая, ALL ROADS SOLUTION осигурява поддръжка на клиенти на Български език.

Translate »