Възстановяване на ддс
на транспортни фирми

Ал такс консултинг оод
ддс възстановяване на транспортни фирми

Защо имате нужда от ДДС възстановяване? Кой ДДС е възстановим?

Чрез възстановяване на ДДС от пътуванията Ви в Европа, Вие можете да намалите разходите си с над 20% от размера им. Възползвате ли се в момента?

В съответствие с европейското законодателство, може да се възстанови платеното ДДС върху разходите Ви за:

Ремонт, резервни части, смазочни материали
Автомобили под наем
Гориво
Акциз
Пътни такси
Транспортни разходи
Хотелски услуги
Обществен транспорт / Такси
Храна
Професионални услуги

Възстановяване на ддс в Европейски съюз

Вашата компания може лесно да възстанови ДДС върху услуги, често влезли в счетоводната графа „Командировъчни“ и архивирани като такива. ДДС е възстановим във всички страни от страните членки на ЕС и трети страни, включително Исландия, Норвегия, Швейцария и т.н.

ATCteam

Ето тук се
намесваме и ние

Разрешаването на проблеми с данъчни служби по света ни е хоби.

Ние се грижим за нашите клиенти чрез стриктен контрол на нужните реквизити във фактурите, изискване на корекция от доставчиците и непрекъснат контакт с данъчните служби в страните, от които се възстановява ДДС. Лесно ще разберете каква част от възстановимото ДДС реално възстановявате чрез нашата услуга “Безплатна калкулация за отминал период”.

ATCteam

Каква е нашата кауза?

Всичко това няма да Ви коства много време и пари, защото ние в ATCteam сме се отдали на тази кауза, чрез която Вашите ангажименти стават наши, а Вие разполагате с повече време което да отделите на развитието на бизнеса си.

 

Размерът на ДДС в Европейския съюз, който не е бил възстановен за предходната година е милиарди евро и ние държим нито един цент на наш клиент да не попада в тази статистика.

Translate »