Горивни карти - IDS Q8
решение за разплащане на горива в ЕС

ГОРИВНИ КАРТИ
ALL TAX CONSULTING - IDS (Q8)

ATCteam ви представя своя нов международен партньор, с репутация по-голяма от самия него – дъщерното дружество на Кувейт Петролиум – International Diesel Services, или още познато като IDS.

 

По официални данни, Кувейт Петролиум, или Q8, е третият най-голям петролен конгломерат в света, правейки тяхното дъщерно дружество – IDS, един от лидерите на пазара за горивни карти. За екипа на All Tax Consulting Ltd. е чест да сложи логото си до това на гигант като IDS!

 

Чрез новото ни партньорство с International Diesel Services, ние даваме достъп на нашите клиенти до най-новите и най-модерни горивни карти в целия свят! Транспортни фирми от всеки ранг ще могат да се възползват от преференциални цени за гориво на световен мащаб, благодарение на успешно развитата мрежа от бензиностанции на Кувейт Петролиум. Но това не е всичко! Позволете ни, да Ви обясним най-главните неща, които ще получите от съвместната ни работа с IDS:

– Горивните карти на компанията, са едни от най-революционните и високо технологични на пазара. Те могат да бъдат подходящи за всякакъв размер фирми – от най-малките до главозамайващо големите!
– С IDS, вие се възползвате от водещата на пазара технология за сигурност на горивни карти, която гарантира безопасни транзакции и 24 часов контрол над средствата Ви!
– Предлагаме Ви, най-безопасните карти на пазара, с оторизация в реално време, предоставящи над 600 сигурни места за зареждане на гориво с 24 часово видео наблюдение и надзор.
– Изградената мрежа на IDS, предоставя над 600 стратегически построени (в близост до големи пътни възли) бензиностанции, като всяка една от тях има едни от най- конкурентните ниски цени в Европа, докато успяват да предоставят един от най-хубавия петрол на пазара.
– Освен всичко това, нашите клиенти получават достъп до своя уникален iAccount, с който могат да контролират всички техни карти по всяко време на денонощието.
– А най-хубавата част, е че ще получавате мигновена обратна връзка на български език в случай на проблем или въпрос.

 

Вие притежавате транспортна фирма, и не се възползвате от услуга за горивни карти, или търсите по-добър агент? Ние сме хората за вас! Доверете се на All Tax Consulting Ltd, и се уверете сами в професионализма и точността на нашата работа!

 

Експертите на ALL ROADS SOLUTION работят заедно с Вас за Вашия успех. Те ще Ви консултират за оптималния вариант, който да покрие нуждите на релациите ви.

Горивни карти
ATCteam

ЕДИН ДОСТАВЧИК


ЕДИН ОТЧЕТ


ПЪЛНА ПРОЗРАЧНОСТ


БЕЗ СКРИТИ ТАКСИ

ATCteam

Защо ALL ROADS SOLUTION?

ALL ROADS SOLUTION позволяват на тежкотоварните автомобили да пътуват без усилия из цяла Европа. Подкрепени от водеща в бранша технология, опции за плащане и консолидирано фактуриране на пътни такси и горива, мениджърите на автопарка ще намалят времето, прекарано в управление на пътните такси и зареждания на горива.

 

Постоянно променящата се цена на горивата добавя допълнителна сложност към и без това сложната индустрия. ALL ROADS SOLUTION помага за рационализиране на плащанията на горива и предоставя експертни съвети на нашите клиенти. Нашето обслужване на клиенти с „бели ръкавици“ помага на мениджърите на флота да изберат решения, предназначени за техния флот.

 

One Stop Shop услуга – независимо колко от услугите на нашите партньори ползвате, обслужващият център на ALL ROADS SOLUTION остава единствената точка за комуникация с Вас.

 

И накрая, ALL ROADS SOLUTION осигурява поддръжка на клиенти на Български език.

Translate »