Горивни карти - UTA Edenred
решение за разплащане на горива в ЕС

ГОРИВНИ КАРТИ
ALL TAX CONSULTING - UTA Edenred

Приоритет на ATCteam винаги е била клиентската удовлетвореност. Във връзка с това ние неуморно работим за увеличаване на качествените услуги, които да можем да предоставим на своите клиенти и партньори.

 

Имаме удоволствието да Ви съобщим, че във връзка с разрастването на услугите и възможностите за избор на нашите клиенти, ATCteam сключи партньорски договор с една от най-големите фирми за горивни карти, с мрежа от бензиностанции с над 56 000 обекта в ЕС – UTA Edenred!

 

С атрактивни отстъпки чрез нашите партньори, Вие пестите пари. А в клиентския портал на UTA можете бързо и лесно да преглеждате трансакциите за целия си автопарк онлайн, 24/7 –​​​​​​​ защото картата за гориво може да се използва за всички превозни средства: леки автомобили, транспортьори, тежкотоварни автомобили и автобуси.

ATCteam

ЕДИН ДОСТАВЧИК


ЕДИН ОТЧЕТ


ПЪЛНА ПРОЗРАЧНОСТ


БЕЗ СКРИТИ ТАКСИ

ATCteam

Защо ALL ROADS SOLUTION?

ALL ROADS SOLUTION позволяват на тежкотоварните автомобили да пътуват без усилия из цяла Европа. Подкрепени от водеща в бранша технология, опции за плащане и консолидирано фактуриране на пътни такси и горива, мениджърите на автопарка ще намалят времето, прекарано в управление на пътните такси и зареждания на горива.

 

Постоянно променящата се цена на горивата добавя допълнителна сложност към и без това сложната индустрия. ALL ROADS SOLUTION помага за рационализиране на плащанията на горива и предоставя експертни съвети на нашите клиенти. Нашето обслужване на клиенти с „бели ръкавици“ помага на мениджърите на флота да изберат решения, предназначени за техния флот.

 

One Stop Shop услуга – независимо колко от услугите на нашите партньори ползвате, обслужващият център на ALL ROADS SOLUTION остава единствената точка за комуникация с Вас.

 

И накрая, ALL ROADS SOLUTION осигурява поддръжка на клиенти на Български език.

Translate »