23
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22

Пакет „Гърция“

Както вече споменахме, идеята за създаването на компанията беше да е в услуга на българския бизнес. В желанието си да помогнем и да сме полезни, създадохме една от първите български услуги, предлагаща решение за разплащане на пътни такси и ДДС възстановяване на територията на Гърция. Благодарение на опита ни през годините имаме изградени партньорски отношения с най – ангажираният и модерен оператор в Гърция – AEGEAN Motorway, благодарение на който ние можем да представляваме Вашата компания по най-добрия начин. Чрез регистраирането на фирмата Ви, която ATCteam прави за вас, камионите Ви няма да се редят по пунктовете да плащат в брой или с дебитна карта. Вие вече ще получавате така необходимата Ви фактура , за да може да възстановявате ДДС, през акаунт в който да следите направените разходите и отстъпките, които получавате!

Разбира се, че имате и отстъпки на част от магистралите, те са в размер до 23% на определени участъци! А ние от АТС Team няма да спрем до тук, ние ще сме винаги до Вас и при възникнала ситуация ние ще поемем цялата комуникация, така че това да падне от Вашите рамене като тежест, и да пътувате спокойно!

Смело можем да заявим, чe АТСteam е не просто първият български доставчик на комбинирана услуга за територията на Гърция, но и най – добрият!