23
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22

Обединена услуга за Българските превозвачи

На вниманието на българските превозвачи предоставяме пакет от услуги All Roads Solution, създаден и поддържан от специалистите на ATC team. Това е пакет от услуги, персонализиран специално за Вашата транспортна компания. С нас, Вие контролирате Вашите разходи, избирайки точно тези услуги, които отговарят на Вашите нужди. Всеки клиент е свободен да избира и моделира своята услуга, както намери за добре! All Roads Solution Ви дава достъп до:

Лесно разплащане на пътни такси с всички ТОЛ Оператори в ЕС

Гъвкави горивни карти на едни от най - добрите условия

Безпроблемно ДДС възстановяване от ЕС и Северна Македония

Обединената услуга All Roads Solution е създадена с цел максималното улеснение на Вашия бизнес. Сами избирате от какво имате нужда и оставяте нещата в сигурните ръце на ATC team, докато Вие имате време за истински важните неща!

Защо All Roads Solution?

Да станете част от семейството на All Roads Solution е ключовата стъпка, която ще трансформира начина, по който управлявате транспортните разходи на Вашата компания. Вижте „Защо“ All Roads Solution е правилният избор:

Пълна Гъвкавост:

Ние разбираме, че всеки бизнес е уникален. С All Roads Solution, вие избирате точно тези услуги, които ви съответстват – горивни карти, пътни такси, ДДС възстановяване – всичко по ваше желание.

Спестяване на Време и Ресурси:

Не се занимавайте със сложни процеси и бюрокрация. Ние се грижим за всичко, така че Вие да се фокусирате върху растежа на Вашия бизнес.

Европейска Прозрачност:

Получете лесен и пълен достъп до всеки един от процесите свързани с Вашата фирма, по всяко време! Нашата политика „Без ситен шрифт“ гарантира прозрачност от най-високо ниво!

Индивидуално Обслужване:

Нашите експерти са тук, за да ви консултират и предоставят персонализирана поддръжка, гарантирайки Ви максимално удовлетворение от нашите услуги. Имате проблем? Ние винаги сме насреща!

Финансова Сигурност:

Чрез All Roads Solution Вие не само контролирате разходите си, но и поддържате финансова стабилност и прозрачност. С гъвкавите горивни карти, експертното ДДС възстановяване и управлението на пътни такси никога до сега не е било по-лесно да създадеш финансова сигурност.

Персонализирай All Roads Solution

Персонализирането на All Roads Solution е бързо, лесно и напълно адаптируемо към Вашите специфични нужди.
Ето как става:

Изберете Вашите Услуги

Идентифицирайте точно какво ви е необходимо. Искате ли горивни карти, пътни такси, ДДС възстановяване или комбинация от тях?

Определете Преференциите си

Изберете желаните от Вас параметри, като например тип горивни карти, територия на покритие или индивидуални решения за ТОЛ операторите.

Консултирайте се нашите Експерти

Нашите експерти са тук, за да Ви помогнат. Споделете с нас Вашите изисквания и ще Ви предоставим персонализиран пакет, оптимизиран за Вашата фирма. Консултация при нас винаги е безплатна, защото искаме да помагаме на малкия и среден бизнес в България!

Получете Индивидуално Решение

След като изготвим Вашия персонализиран пакет, Вие получавате уникално решение, което отговаря точно на Вашите нужди.

Начало на Услугите

Стартирайте използването на услугите и се наслаждавайте на удобството на оптимизираното управление на транспортните разходи.