23
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22

Лесни и Интелигентни Плащания на Пътни Такси в ЕС

Благодарение на успешното партньорство с регистрирания международен ТОЛ агент Multi Service Technology Solutions (MSTS), ATCteam успява да Ви предостави най-лесния начин за управление на пътни такси в ЕС. Целта на това партньорство е да комбинира западноевропейското качество с източноевропейската цена.

 

Мисията на ATCteam и MSTS е да направят процеса на плащане на пътни такси по-лесен, по-бърз и по-интелигентен. С помощта на електронни технологии за плащане предоставени от МSTS, и отдадеността на АTCteam, нашите клиенти могат да управляват сложния транспортен бизнес с лекота.

 

All Tax Consulting предоставя възможност за използване на всички отстъпки, генерирани от оборот или на брой преминавания при различните европейски ТОЛ оператори. И не само! АTCteam работим с Вас за оптимизиране на транспортните процес и Ви консултира относно подходящите устройства и резервни варианти за инцидентни ситуации при преминавания извън планираните маршрути. Ние сме помислили за всичко, Вие трябва само да карате!